Доставка


За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна.

Доставката се извършва с фирма Speedy

 Цената за доставка до 100 лв. включително е 7.00 лв. и се начислена върху общата сума на поръчката.Доставка:

При всяка направена към нас поръчка ние ще се свържем с Вас за потвърждение, на посочения телефон за връзка. След потвърждение от Ваша страна, стоката се изпраща по куриер до посочения адрес. Ако желаете поръчката Ви да бъде доставена с фирма Еконт или друга фирма различна от "Speedy", таксата за доставка е за сметка на получателя според тарифата на посочената фирма.

Срок на доставка:

Срока на стандартната доставка е между 2 и 3 работни дни. Времето за доставка зависи от дестинацията до която ще пътува и особеностите на поръчаните продукти. Всички поръчки направени след 14:00 ч. се обработват на следващия ден. През почивни и празнични дни доставки не се извършват, поръчките се изпращат в първия работен ден след тях.

Цени за доставка:

За удобство на потребителите сме въвели Фиксирана такса за доставка, която включва транспортните разходи и таксата за наложен платеж 1% от сумата (минимум 1,20 лв.).

Плащане:

Всички обявени цени на сайта са с включено ДДС.  Плащанията на стоки към нас са неавансови и са съобразени със Закона за защита на потребителите и Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).
В крайната цена на поръчката са включени транспортните разходи. Заплащате дължимата сума на куриера в момента на получаване на пратката.

Рекламация и връщане

Може да върнете стоката ако не отговаря на вашата поръчка. Ако е повредена или счупена при доставката от куриерската фирма. Не отговаря на посочените качества и параметри в сайта. Вие можете да се откажете от доставения от нас продукт в 14 дневен срок и да го върнете. Върнатия продукт трябва да бъде в оригиналната си опаковка и със съпровождащата го документация. Нетрябва да е повреден, счупен или използван. Транспортните разходи остават за сметка на клиента. Сумата заплатена за продукта ще бъде възстановена на клиента. При възникване на спор може да се използва механизъм на алтернативно решаване на спорове чрез Комисия на защита на потребителите.

За нас

Седалище на фирмата. Индекс ЕООД  София ул. Кр. Паланка 34 BG103137927 Тел. 0888 214 066