Suunto Ambit3 Black

Часовник Suunto Ambit3 Black

Suunto наричат Ambit "GPS за изследователи". Оборудван с множество полезни функции - GPS, барометър, 3D компас, хронометър, термометър и възможност за мониторинг на сърдечна честота (Heart Rate Monitoring) в комбинация със специален нагръден колан, Suunto Ambit3 е мечта на всички любители на спортове на открито.
Прочети още

Suunto SPARTAN Ultra All Black

Часовник Suunto SPARTAN Ultra All Black

Независимо дали сте професионалист или спортувате за удоволствие, вие имате нужда от часовник с GPS на който да разчитате. Със Suunto SPARTAN можете да наблюдавате сърдечния си ритъм, скоростта, изминатото разстояниеи в реално време. Часовника ви позволява да споделяте и анализирате резултатите си в Movescount.com.
Прочети още

suunto 9 baro black

Часовник Suunto 9 Baro black

Suunto 9 Baro Black е многофункционален GPS часовник, предназначен за спортисти, които изискват най-доброто от своя спортен часовник. Здравият Suunto 9 е направен за тежки тренировки и дълги състезания както и за екстремни приключения, баретията издържа до 120 часа в режим на GPS.
Прочети още

Suunto Core All Black

Suunto Core All Black

Това е най-продавания спортен часовник на известната марка за ръчни компютри и часовници Suunto. Той измести досегашния си конкурент Vector по продажби заради събраните си на едно място функции като: компас, дълбокомер, алтимерър, барометър, термометър и много други функции.
Прочети още

Надеждни спортни инструменти
Suunto е водещ дизайнер и производител на спортни прецизни инструменти за гмуркане, тренировки, алпинизъм, туризъм, ски, ветроходство, голф и др. Признати за интуитивния им дизайн, точност и надежност, прецизните инструменти Suunto са комбинация от естетиката и функционалността на часовници и специализирани спортни функции, който помагат на спортисти от всички нива, да анализират и подобряват постиженията си.

Спортна общност Movescount
Movescount е спортната общност за вас! Movescount.com е уникална платформа, която позволява на всеки, който има интерес в областта на спорта и фитнеса да менажира собствените си тренировки лесно и ефективно и да ги споделя с други спортни ентусиасти от цял свят. Movescount е чудесен начин да се вдъхновявате от други съмишленици и да покорявате нови спортни върхове!

Suunto сервизен център
В сервизният център на Suunto в България работят сертифицирани експерти разполагащи със специално издадени сертификати от Suunto, който са упълномощени да сменят батерии, каишки и други малки ремонти. Сервизния център разполага с необходимите ресурси и инструменти за извършването им. Също така разполага и с необходимите консумативи като каишки и батерии.

 
Suunto CORE All Black

Suunto CORE All Black

Suunto CORE е мерната единица за качество на Suunto ABC...
645.00лв.

Suunto TRAVERSE Black

Suunto TRAVERSE Black

Отличителни функции: ● Сателитни систе...
820.00лв.

SUUNTO AMBIT3 PEAK BLACK

SUUNTO AMBIT3 PEAK BLACK

Проектиран да покрива целия спектър от функц...
685.00лв.

Suunto Spartan Ultra All Black Titanium (HR)

Suunto Spartan Ultra All Black Titanium (HR)

Спортен часовник Suunto Spartan Ultra All Black Titanium (HR) ...
1,565.00лв.

Suunto 9 Baro Black

Suunto 9 Baro Black

Suunto 9 Baro Black е многофункционален GPS часовник, п...
1,175.00лв.

Часовници Suunto - Онлайн магазин на

© 2011 DodoWatches.com. Хостинг от HostingDodo !