Suunto VECTOR HR White

Suunto VECTOR HR White
Производител: Suunto
Код на продукт: Suunto VECTOR HR White
Бонус точки: 0
Наличност: Out Of Stock
Цена: 530.00лв.

Това е перфектната комбинация от дизайн и функционалност. Тя прави SUUNTO VECTOR абсолютен фаворит в категорията на приборите за спортуване на открито, независимо дали сте в планината или все още тренирате, за да се качите там. Обурудван с висотомер, барометър, електронен компас и пулсомер (heart rate monitor), Вашият VECTOR ще Ви предостави цялата необходима информация, за да вземете необходимте решения докато сте на високо.

Heart Rate Monitor
Определящи при катеренето не са само външните фактори: какво се случва във вашето тяло и как реагира то, може да бъде разликата между велико приключение и неприятно изпитание. Чрез алармите за пулса, можете да разберете кога той се покачва прекалено бързо или кога предизвикателството е прекалено лесно за вас. HR монитора ви помага да прецените натоварването си както при дълги планински катерения, така и по време на интезивна тренировка във фитнеса. Това ще ви помогне да предотвратите пренатоварването на организма си при всякакви ситуации.

Suunto Comfort Belt
Направен от мека текстилна материя, Suunto Comfort Belt е снабден уникални пристягащи ленти, за да се закрепя на място без да се затяга прекомерно.
Тънките крепежни ленти с променяща се дължина намаляват риска от триене и ожулвания, позволявайки ви да тренирате спокойно. От предната страна на колана има затварящ механизъм, която освен че е удобно разположен, служи и за покритие и лесен достъп до батерията.

Висотомер
Висотомерът работи на височини до 9000м, разполагайки всичките 14 върха с височина от 8000+ метра във вашия обсег. Уредът измерва вертикалната скорост и работи в синхрон с HR монитора, за да можете лесно да видите физиологическия ефект от височината, на която се намирате и скоростта, с която се движите. Можете да задавате аларми, за да ви напомнят кога сте достигнали определена граница, а вградената 24 часова памет ви позволява да си водите подробни записки за интервалите и скоростта на изкачване.

Барометър
Suunto Vector HR показва налягането и темпреатурата в реално време, като ви дава бърза и точна информация за метерологичните условия. Можете да проверявате графиката за измененията на климата за последните 4 дни.Когато рефернтната височина е зададена коректно, инструментът показва текущото налягане на морска височина, улеснявайки ви при прочитането и разбирането на текущото налягане на височината, на която се намирате. Не забравяйте че налягането се променя при промяната на надморската ви височина, което прави прогнозирането на времето трудна задача.

Компас
Дигиталният компас ви насочва с помоща на главни и полу-главни ( важни/основни/кардинални ) точки и стрелка сочеща север-юг. Настройте компаса да показва посока по ваш избор и с помоща на барометъра ще можете да си проправите път през неизследван и неизвестен за вас терен. Компасът идва с вградена функция, позволяваща ви да правите разлика между истинския север и магнитния север.

Време
Часовникът показва времето както в 12 така и в 24 часов формат и включва  3 дневни аларми и календар. Използвайте хронометъра с различните му функции , за да засичате различни интервали от тренировките си.

Функция 1 Висотомер: Височина, вертикална скорост, аларма за достигната височина, вертикална разлика, запаметявване на данни в памет с размер 8 KB (през интервали от 20 секунди, 1 мин, 10 мин, 60 мин, респектвино за време 10 часа, 12 часа, 7 дни, 10 дни.
Функция 2 Барометър: Атмосферно налягане на морското равнище, абсолютно налягане, графика на налягането, температура, аларма за лошо време, 4 - дневно запаметяване на налягането, температура.
Функция 3 Пулсомер (Heart Rate Monitor).
Функция 4 Компас.
Функция 5 Часовник: Календар, три аларми, двойно време, хронометър, обратно броене.

Всички пакети включват:

Две години международна гаранция.
Преведено ръководсрво на Български език.

Алтиметър
Автоматична 24 ч. памет
Аларма за достигната височина
Вертикална разлика
Вертикална скорост
Диапазон на барометъра 8,9 -32,4 inHg/300-1100 mbar
Интервали на записване 20s, 60s, 10min, 60min
Резолюция 5 м.
Температурна компенсация
Функция дневник
Компас
Въртящ се пръстен
Индикатор Север - Юг Север - Юг
Корекция на деклинацията
Фиксирана посока
Часовник
12 / 24 часа
Календар
Дневна аларма 3
Двойно време
Хронометър
Обратно броене
Максимален брой междинни времена в паметта 30
Време
Абсолютно атмосферно налягане
Температурна резолюция 1°C/1°F
Памет за времето 4 дни
Температурен диапазон -20°C - +60°C/-5°F - +140°F
Температура
Налягане на морското равнище
Сърдечен монитор (пулсомер)
Интервали на записване 20s, 60s, 10min, 60min
Максимален пулс
Нагръден колан (HR Belt)
Suunto Comfort Belt (Analog Coded)
Suunto Dual Comfort Belt (Analog Coded & ANT Coded) Съвместим
Suunto Heart Rate Belt (Analog Coded) Съвместим
Захранване
Батерия CR2430
Индикатор изтощена батерия
Други
Тегло 55 гр.
Водоустойчивост 30 м. / 100 ft.
Операционна температура -20°C - +60°C/-5°F - +140°F
Стъкло Акрил
Каишка Еластомер
Подсветка на дисплея

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:© 2011 DodoWatches.com. Хостинг от HostingDodo !